середу, 11 липня 2018 р.

Інформаційна година "Як діяти при надзвичайних ситуаціях"

     8 липня, до сільської бібліотеки завітав незвичайний гість - уродженець с. Цінева, начальник пошуково-рятувального відділення першої спеціалізованої пошуково-рятувальної групи спеціалізованої пошуково-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення Андрій Лук'янович Харьо. Присутнім було надзвичайно цікаво послухати його лекцію про правильне поводження у горах, лісі, на річці, про основні елементи надання першої медичної допомоги під час екстремальних ситуацій,  про особливості роботи рятувальників.
     Хлопці та дівчата із цікавістю слухали та задавали запитання Андрію Лук'яновичу, адже він поділився з ними своїми цінними знаннями та досвідом. Андрій Лук'янович - надзвичайно цікава, розумна, високоосвідчена людина. також він пообіцяв присутнім, що ця зустріч не остання, і він готовий проводити такі лекції систематично.
     На завершення зустрічі ведучі Ірина Мороз та Віра Парфацька побажали гірському рятувальнику здоров'я, добра, радості, приємних вражень від роботи та якнайменше трагічних ситуацій а Дана Сенів подарувала пісню!

Немає коментарів:

Дописати коментар