пʼятниця, 15 лютого 2019 р.

Любов придумана не нами...

     І знову лютий. Але про який холод йдеться, коли обличчя усміхнене, комірці прикрашають сердечка-символи, а в поштовій скриньці ви знаходите довгоочікуване й таке коротке зізнання в коханні…
     Усі ми закохуємося, інколи розчаровуємося й знову кохаємо, бо світ тримається на любові. Кажуть, що кохання й талант приходять не до всіх, тому що кохати - це не тільки насолоджуватись, кохати - це віддавати тепло, ласку, доброту найдорожчій людині.
     Відзначати День святого Валентина (покровителя всіх закоханих) 14 лютого почали у Шотландії та Англії. А нещодавно це романтичне свято із Західної Європи завітало і до України.
     До Дня святого Валентина слід готуватись заздалегідь. 13 лютого до бібліотечної світлиці завітали старшокласники Цінівської загальносвітньої школи. Завідуюча бібліотекою та завідуюча клубом провели для них майстер-клас «Валентинів день»
     В приміщенні будинку культури організували фотозону «У вирі любові» для відвідувачів, де кожен мав можливість сфотографуватися у святковій атмосфері.
     А 14 лютого для всіх прихильників цього чудового свята в приміщенні клубу відбулася ігрова шоу-програма «Під знаком Купідона»
Банальна річ, здавалося б, любов...
А як без неї? Нащо? І для чого?
Це - сенс життя, основа із основ,
Початок всього......

Немає коментарів:

Дописати коментар