вівторок, 26 червня 2018 р.

Презентація збірника художніх творів "Карпатська симфонія"

   
 24 червня 2018 року в Цінівській сільській бібліотеці відбулася презентація збірника художніх творів "Карпатська симфонія"літературного об’єднання "Горгани". І ця літературна зустріч відбулася не випадково – адже п’ять жителів села, а саме Володимир Кондур, Ольга Мацьків, Надія Бардяк, Надія Грицків, Любомира Василечко є членами літоб’єднання і їхні твори надруковані в цьому виданні. Їхні вірші чисті і світлі, глибокодушевні і несуть високий заряд поетичного одкровення.
     На початку заходу голова літературного об’єднання «Горгани» Любомир Михайлів розповів про літературне життя району, його успіхи і творців красного письменства, розкрив таємниці творчих успіхів літераторів.
     Він вручив від імені районного об’єднання Товариства «Просвіта» грамоту сільському голову с. Цінева Богдану Омеляновичу Ткачіву за всебічне сприяння у виданні збірника та активну участь в просвітянському житті району. Грамотою була також нагороджена і завідуюча сільською бібліотекою Віра Парфацька за пропаганду українського літературного слова, а Ірина Мороз, завідуюча клубом, отримала в подарунок збірник художніх творів.
      Було також зачитано подяки підприємцям села - В. Парфацькому, В. Сорохману, О. Федчуку, Р. Костишину,  які допомагали фінансово у виданні збірника «Карпатська симфонія». Подяку за фінансову підтримку у виданні збірника було вручено і поетесі Ользі Мацьків.
     Із власними творами виступили на презентації поети Володимир Кондур, Любомира Василечко, Світлана Діденко, Ольга Мацьків, Ольга Парадовська, Надія Бардяк, Надія Грицків, Богдана Пілецька, Наталя Кривун, Дмитро Халус, Любомир Михайлів.
     Учасники творчого заходу відвідали Цінівський народний, історико-краєзнавчий музей, зробили пам’ятні фото на згадку про цей цікавий і неповторний день.
      Багато старань доклали, аби цей захід пройшов на належному літературному рівні, ведучі зустрічі Віра Парфацька та Ірина Мороз. Гарні і задушевні пісенні номери дарували учасникам презентації Софійка Романюк, Оксана Семкович та Валентина Депутович.

Немає коментарів:

Дописати коментар